Τηλέφωνο2241070605

Το συνδικάτο

Η ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Αστικής περιοχής (πόλεως Ρόδου), της Περιαστικής περιοχής (Κοσκινού – Καστρί – Ιαλυσός – Κρεμαστή – Παστίδα – Μαριτσά και Παραδείσι) και της Υπεραστικής Περιοχής της Δυτικής Πλευράς της νήσου Ρόδου (Δαματριά, Θεολόγος, Σορωνή, Διμυλιά, Ελεούσα, Αρχίπολη, Πλατάνια, Απόλλωνα, Φάνες, Καλαβάρδα, Μαντρικό, Κρητηνία, , Σάλακος, Έμπωνα, ‘Αγιος-Ισίδωρος, Σιάννα και Μονόλιθος). Επίσης, η «ΡΟΔΑ» εξυπηρετεί με ειδικά δρομολόγια τους μαθητές όλων των περιοχών που ανήκουν στη συγκοινωνιακή αρμοδιότητα της επιχείρησης, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους σε διάφορες επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

Επίσης, η «ΡΟΔΑ» συμμετέχει σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση καθώς και σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως παραδείγματος χάριν μεταφορά Πολιτιστικών Συλλόγων, Ορφανοτροφεία, μεταφορά Συνέδρων, μεταφορά δασοπυροσβεστών κλπ. Βασικός της λοιπόν στόχος και σκοπός είναι να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τη μεταφορά ατόμων με τακτικά και έκτακτα δρομολόγια και να συμμετέχει στην κοινωνικοπολιτιστική ζωή του τόπου μας.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ